Presentació novel·la a Barcelona - De Musas Y Críticos
611
post-template-default,single,single-post,postid-611,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Presentació novel·la a Barcelona

Presentació novel·la a Barcelona

Si has arribat a aquesta pàgina és perque abans de decidir-te a treure temps per anar a la presentació a Barcelona de la novel·la “Diego Lobeira. Historia de un bastardo” vols saber una mica de l’autora i de què va.

T’agrada llegir. Segueixis algunes escriptores i escriptors. T’interesses per les novetats, però mai has sentit a parlar de la Gloria Llatser. Del tot, lògic. És la meva primera novel·la. Anteriormente he treballat en sectors que res tenen a veure amb la literatura ni el món editorial. 

Per què hauríes d’anar a la presentació de la novel·la a Barcelona, doncs?

Sempre he sigut emprenedora. M’agrada innovar. Vaig fundar la meva primera empresa l’any 1.996 a Barcelona, a l’època del boom de les noves tecnologies. Amb aquesta primera empresa vaig guanyar nombrosos premis a la innovació (Premi Dona Emprenedora 99 de Barcelona Activa; Guardó Euroleaders 2000; Premi Cambrescat 2002; Premi CECOT 2.000 a la millor utilització d’internet). 

Compromesa amb la realitat de la dona al món laboral, vaig fer un gir l’any 2.003 per crear Optimiza, una empresa especialitzada en la gestió de la conciliació i la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en l’àmbit laboral. Vaig desenvolupar eines que permetéssin a les empreses abordar una qüestió que en aquella época no figurava a les agendes. Vaig ser membre de la Subcomissió del Govern per a l’elaboració de la primera Llei d’Igualtat de l’any 2.005.

Així doncs, ja ho veus, quan faig una cosa m’hi dedico en cos i ànima. 

L’any 2.016 vaig decidir abandonar la meva trajectòria executiva i empresarial per entregar-me a una gran passió: la creació literària. El que em mou a escriure és la necessitat d’explicar el món, tant intoxicat de missatges intencionats i contradictoris, que ens fan cercar fora el que ja tenim dins. 

“Diego Lobeira. Historia de un bastardo” (2.019) és la meva primera novel·la que surt a la llum acompanyada d’una bonica resenya de la Carmen Posadas. 

Presentació novel·la a Barcelona. Carmen Posadas
Carmen Posadas.

Potser és atrevit dir que amb aquesta novel·la he volgut portar la innovació que sempre m’ha caracteritzat al camp literari, però el cert és que es tracta d’una novel·la pensada pel lector d’avui en dia. I això què significa, us preguntareu. Vol dir que és una novel·la que pretèn jugar amb qui la llegeix. No et pots quedar impassible. Et fa pensar en on acaba la realitat i comença la ficció? En el món que ens rodeja res és el que sembla. La gent juga a simular el que vol ser, a inventar-se una vida. 

Diego Lobeira, és un joc de veritats i mentides, un passatemps per al lector que es veu obligat a qüestionar-se què és realitat i què és ficció. El lector es veu atrapat en l’aventura d’acompanyar al personatge, un policia local d’una ciutat petita, en la recerca de la seva genuïna i autèntica identitat. Diego Loberia ens enganxa perquè ens hi veiem reflectits, perquè compartim els mateixos somnis i misèries, perquè tenim les mateixes ferides, i perquè tots volem ser autèntics i escollir el nostre propi destí. Però, realment som lliures per escollir o simplement representem el paper que ens ha tocat? 

Una novel·la plena de preguntes per ajudar-nos a porgar. Una lectura de ritme trepidant, plena d’acció i de sorpreses i amb un final que et deixarà fascinat. 

Una novel·la pensada per participar

Així que tant si ja l’has llegit, com si et desperta algún tipus d’interés no deixis de venir a la trobada amb Diego Lobeira i la Gloria Llatser a la Llibreria Alibri al carrer Balmes 26 de Barcelona. 

No hay comentarios

Publicar un comentario

15 − 7 =

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.